020 7902700
Kieli Choose language
K2 search blogi

Case Leaseplan | HR Manager

Asiakas

Leaseplan

Toimeksianto

Johdon suorahaku

Rooli

HR Manager

Wise-yritysten osaaminen tukee toisiaan: onnistuneita Interim HR Manager ‑toimeksiantoja seurasi hedelmällinen suorahakukumppanuus

 

LeasePlan on yksi maailman johtavista leasingyrityksistä ja se toimii yli 30 maassa.

Toimitusjohtaja Petteri Pihlas on tehnyt pitkään menestyksekästä yhteistyötä Wise Group -yritysten kanssa: Interim HR -asioissa häntä on auttanut Wise Consulting, johdon suorahaussa taas K2 Search.

Hakujen ulkoistaminen rekrytoinnin asiantuntijoille on Petteri Pihlakselle itsestään selvä valinta.

– Wise-yritykset myyvät B2B-asiantuntijapalveluita ja operoivat paljon syvemmällä osaajien maailmassa. Kyse on viisaasta resurssien käytöstä, hän sanoo.

Interim mahdollisti suorahakutarpeiden syvällisen mietinnän

Ensimmäisen kerran Pihlas teki yhteistyötä Wise Consultingin kanssa, kun LeasePlanille syntyi äkillinen tarve löytää Interim HR Manager.

Odottamattoman tilanteen edessä nopeus oli kriittistä ja oikea henkilö löytyikin heti. Interim-kauden jälkeen LeasePlan palkkasi saman henkilön vakituiseksi HR-johtajakseen.

Seuraavan kerran Wise-yritysten ja Leaseplanin tiet kohtasivat, kun HR-johtaja siirtyi uuteen työpaikkaan. Wise Consulting etsi LeasePlanin riveihin uuden Interim HR Managerin, K2 Search puolestaan alkoi tehdä johdon suorahakua.

– Interim-ratkaisu mahdollisti sen, että pystyimme miettimään tarpeitamme syvällisesti K2 Searchin kanssa.

Tavoitteena oli löytää henkilö, joka on mukana rakentamassa organisaatiotamme pitkäjänteisesti.

Pitkä yhteistyö ja vuorovaikutus kirkastivat rekrytointitarpeet

K2 Search -konsultti oli tärkeä sparrausapu Pihlaksen hahmotellessa rekrytointiprofiilia: ovatko vaatimukset tasapainossa ja realistisia, tukevatko ne yrityksen suuntaa ja kuinka asiat kannattaa ilmasta?

Pitkän yhteistyön ansiosta keskustelu oli hedelmällistä.

– Se oli vuorovaikutteista ja kirkasti omia ajatuksia.

Suorahaku eteni kaikilta osin sovitussa aikataulussa ja LeasePlanin riveihin löytyi juuri toivotunlainen HR Manager.

– Lopputulos oli paljon enemmän kuin sanoja paperilla. Prosessista jäi hyvä fiilis, Pihlas summaa kokemustaan.

Pihlas näkee myös suuren arvon siinä, että Wise-yritysten toiminnat tukevat toisiaan.

– B2B-asiantuntijapalvelut ovat paljon kiinni ihmisestä, mutta se ei yksin riitä. Yrityksellä pitää olla verkostot, työkalut, systematiikka ja oma tapa toimia. Wisella on molemmat puolet.

Johdon suorahaku

Kuinka löytää juuri se oikea osaaja? Tutustu suorahakumalliimme, jonka maali on tyytyväisyystakuulla turvattu rekrytointi. Lue lisää!

Johdon suorahaun 6 merkittävintä hyötyä

Kun yrityksessä avautuu johdon positio, tilanne on usein kiireinen ja rekrytoinnin tulisi tapahtua tehokkaasti. Suourahakukonsultti tuo avun tilanteeseen ja etsii parhaiten soveltuvat kandidaatit asiakkaan aikaa säästäen. Lue lisää!

Mitä on vuokrajohtaminen?

Vuokrajohtaja on erinomainen ratkaisu projektiluontoisiin tehtäviin sekä tilanteisiin, joissa tarvitaan lisäresursseja nopeasti. Lue lisää!

Etsiikö yrityksesi uutta johtajaa?

Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme vahvistaa organisaatiotasi? Ota meihin yhteyttä, niin palaamme asiaan 24 tunnin kuluessa.
Ota yhteyttä!