020 7902700
K2 Search

Me olemme K2 Search

Olemme pohjoismaalainen suorahakuyritys, joka keskittyy johdon ja muiden avainhenkilöiden suorahakuun, johdon arviointiin sekä vuokrajohtajien välittämiseen. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani sekä asiakkaille että ehdokkaille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

K2 Search on Pohjoismaissa toimiva johdon sekä avainhenkilöiden suorahakuun, arviointiin ja vuokrajohtajien välittämiseen erikoistunut konsulttiyritys. Olemme jo vuodesta 1991 auttaneet asiakkaitamme rakentamaan menestyvää liiketoimintaa tukemalla motivoivien, liiketoimintalähtöisten ja inspiroivien johtajien rekrytoinneissa.

Onnistuneiden suorahakujen takana on monipuolinen kokemuksemme eri toimialojen ja eri funktioiden suorahausta sekä kykymme ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Meitä on Pohjoismaissa lähes 50 suorahaun asiantuntijaa kuudessa eri toimistossa ja teemme yhteensä noin 450 toimeksiantoa vuodessa.

K2 Search Finland on ollut vuodesta 2011 asti jäsenenä kansainvälisessä CFR Global Executive Search -verkostossa, joka muodostuu tarkasti valituista suorahakuyrityksistä 33 eri maassa. Verkoston avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös kansainvälisellä tasolla.

K2 Search on osa pohjoismaalaista Wise Group AB:ta, joka on noteerattu NASDAQ OMX Nordic Small Cap -listalla. Wise Groupissa meitä on yhteensä jo noin 1000 HR:n ja rekrytoinnin asiantuntijaa. Suomessa Wise Groupin toiminta alkoi vuonna 2014, kun People Managementistä tuli osa K2 Searchia. Wise Groupiin kuuluvat sisaryrityksemme Wise ConsultingWise ProfessionalsWise ITBrilliantEdge HR ja SalesOnly.

Toimitusjohtajan terveiset

Vuokrajohtajat

Vuokrajohtajan palkkaaminen on usein hyvä vaihtoehto silloin, kun rekrytointiin ei ole aikaa tai ei ole tarvetta vakituisen työntekijän palkkaamiseen. Lue lisää vuokrajohtaja-palvelustamme!

Johdon suorahaku

Johdon ja avainhenkilöiden suorahaku on palvelu, jolla autamme asiakkaitamme löytämään organisaatioon sopivia työntekijöitä, jotka vahvistavat yritystä omalla osaamisellaan ja kokemuksellaan. Lue lisää suorahaku-palvelustamme!

Johdon arviointi

Johdon arvioinnilla selvität organisaatiossa piilevän johtamispotentiaalin. Johdon arviointi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi muutos- ja rekrytointitilanteisiin sekä henkilöstön kehitysprojekteihin. Lue lisää johdon arviointi - palvelustamme!

Haluatko kuulla meistä lisää?

Kerromme mielellämme lisää minkälaista lisäarvoa voimme tuoda yrityksellenne.
Ota yhteyttä