+358 207902702
Kieli Choose language
Tule mukaan webinaariin 2.3.2021, klo 9.30-10.15

Vuokrajohtaja yrityskulttuurin vahvistajana – uhka vai mahdollisuus? | Case Lantmännen

Interim Manager eli vuokrajohtaja on tulosvastuullinen ja operatiivinen erikoisosaaja – joustava ratkaisu kriittisiin projekteihin ja henkilöstötarpeisiin. Osaajaa ei rekrytoida työsuhteeseen vaan tekijä palkataan interim-sopimuksella tekemään tiettyä tehtävää. Vuokrajohtajan käyttö takaa yritykselle kyvyn reagoida nopeasti ja viedä projektit läpi aina alan parhaaseen tietoon nojaten sen sijaan, että kädet olisivat sidottu sataprosenttisesti tiettyyn malliin ja osaamiseen. 

Vuokrajohtajuuteen kohdistuu usein ennakkoluuloja ja vuokrajohtajuus 2020 -tutkimuksessa yhdeksi pelkotilaksi nousi esiin se, ettei vuokrajohtaja sitoudu yritykseen. Kokeeko hän yrityksen arvot omakseen? Voiko vuokrajohtaja olla kulttuuria vahvistava tekijä? Tukeeko yrityksen kulttuuri moninaisia työsuhdemalleja ja toimintatapoja, jotka mahdollistavat aidosti joustavat ratkaisut?

Webinaarissa lähestymme aihetta seuraavien teemojen kautta:

  • Arvot ja arvojohtaminen, voiko vuokrajohtaja koskaan olla osa työyhteisöä samoin kuin vakituisessa työsuhteessa oleva työntekijä?
  • Kustannustehokkuus ja kohdistettu osaaminen vai yhdessä oppiminen ja osaamistarpeen kehittäminen yrityksen sisältä?

Webinaari toteutetaan haastattelumuodossa ja pääsemme kuulemaan oppeja ja oivalluksia siitä, miten interim-ratkaisu on toiminut uuden kulttuurin näkökulmasta Lantmännen Cerealialla.

  • Mikko Savinko, Country Managing Director, Lantmännen Cerealia Oy
  • Pirki Väisänen, Senior HR-konsultti, Wise Consulting
  • Pasi Theman, Business Area Manager, K2 Search

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 2.3, klo 9:30 👆