020 7902700
Kieli Choose language
Markkinakatsaus

Vuokrajohtajuus 2020

Vuokrajohtajuus (Interim Management) on yleistynyt voimakkaasti Pohjoismaissa viimeisten vuosien aikana. Myös Suomessa keskustelu ja kiinnostus vuokrajohtajuuden ympärillä kasvavat koko ajan. Vuokrajohtajuus 2020 on asiantunteva katsaus Suomen vuokrajohtajamarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen. Se perustuu tutkimustietoon, kokemukseen, havaintoihin ja asiakaskeskusteluihin. Lukuiloa!

Interim Manager eli vuokrajohtaja on tulosvastuullinen ja operatiivinen erikoisosaaja – joustava ratkaisu kriittisiin projekteihin ja henkilöstötarpeisiin. Hänen työpanoksensa on väliaikainen, kustannustehokas ja ratkaiseva. Kyse voi olla määräaikaisen ”pakko onnistua” -projektin tuloksekkaasta maaliin viemisestä, yrityskulttuurin muutostarpeesta, keskeisen henkilön äkillisestä korvaamisesta tai yleisestä resurssipulasta.

Olemme K2 Searchissa pyrkineet edistämään vuokrajohtajamarkkinoiden kehittymistä levittämällä tietoutta ja auttamalla asiakkaitamme vuokrajohtajahakujen toteuttamisessa. Vuokrajohtajuus 2020 -markkinakatsauksessa olemme kartoittaneet toimeksiantajien näkemyksiä ja kokemuksia vuokrajohtajamarkkinoista ja vuokrajohtajan käyttämisestä sekä vuokrajohtajien omia kokemuksia toimeksiannoista.

Olemme teettäneet riippumattoman Vuokrajohtajatutkimuksen vuosina 2014, 2017 ja 2019. Tutkimusten tavoitteena on löytää keinoja ja toimintamalleja, joilla voimme kehittää yhteistyötä jatkossa kaikkien osapuolten kannalta yhä laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi ja siten tukea Suomen vuokrajohtajamarkkinoiden kehitystä. Vuokrajohtajuus 2020 -markkinakatsauksessa viittaamme 2019 tuloksiin niiltä osin, jotka asiantuntijamme tunnistavat edelleen tutuksi käytännön työssään.

Lataa Vuokrajohtajuus 2020 -markkinakatsaus

 

Vuokrajohtajuus 2020 on asiantunteva katsaus Suomen vuokrajohtajamarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen. Se perustuu tutkimustietoon, kokemukseen, havaintoihin ja asiakaskeskusteluihin.

  • Vuokrajohtajuus käsitteenä ja markkinoiden kehittyminen
  • Missä tilanteissa vuokrajohtaja on oikea ratkaisu?
  • Vuokrajohtajan valinta
  • Tyytyväisyys vuokrajohtajaan
  • Yritysten valmius suoriutua prosessista ja oston suurimmat esteet
  • Toimeksiannon kesto, laskutusmalli ja investointitaso
  • Toimeksiantoon liittyviä avaintekijöitä
VuokrajohtaminenEtsiikö yrityksesi Interim Manageria?

Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme vahvistaa organisaatiotasi? Ota meihin yhteyttä, niin palaamme asiaan 24 tunnin kuluessa.