020 7902700
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Technical Purchaser - Sako Oy

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden valmistaja. Sako on osa kansainvälistä Beretta-konsernia. Yrityksen päätoimintoja ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Sakon liikevaihto on noin 90 milj. euroa ja palveluksessa on noin 315 henkilöä. Toimipaikat sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa Sako on alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Lue lisää Sakosta osoitteessa sakosuomi.fi

Sako Oy:n Italialainen omistaja Beretta on maailman vanhin teollinen perheyhtiö, jonka kirjoitettu historia ulottuu vuoteen 1526. Beretta-konsernin päätuoteryhmät ovat metsästys- ja urheiluammuntaan valmistetut haulikot, pistoolit, kiikarit ja kiikaritähtäimet sekä kiväärit ja patruunat. Beretta suunnittelee ja valmistaa myös vapaa-ajan tekstiilejä ja varusteita. Konsernin pääkonttori sijaitsee Bresciassa, Pohjois-Italiassa. Lue lisää Beretta-konsernista osoitteessa beretta.com

 

Haemme Sako Oy:lle teknistä hankkijaa (Technical Purchaser) vastaamaan kiväärikomponenttien ja materiaalien hankinnasta!

 

Työn sisältö

Technical Purchaser vastaa nimettyjen materiaalien ja ostokomponenttien ja palveluiden hankinnasta, kustannustehokkuudesta sekä toimittajasuhteiden ylläpidosta. Työhön kuuluu tuotantokomponenttien ja -materiaalien parametrien ylläpitoa ERP-järjestelmässä sekä tavaratoimitusten koordinointia ja toimitusten oikea-aikaisuuden hallintaa. Valittu henkilö laatii toimittajasopimuksia yhdessä ostopäällikön kanssa sekä toimii tiiviissä yhteistyössä tuotannon, tuotekehityksen, laadun sekä alihankkijoiden kanssa. Technical Purchaser on oman roolinsa myötä mukana myös erilaisissa kehitysprojekteissa, joista osa saattaa liittyä viranomaisprojekteihin. Lisäksi työhön kuuluu toimittaja-auditoinnit. Työ vaatii jonkin verran matkustelua pääasiassa Suomessa ja tarvittaessa ulkomailla.

 

Toivomme sinulta

Työssä on eduksi kokemus lämpökäsittelyistä, pinnoitteista ja erilaisista koneistus, -sekä valmistustekniikoista. Toivomme henkilöltä tuntemusta hankintasopimuksista sekä projektien läpiviemisestä. Lisäksi työssä on eduksi tekninen koulutustausta (insinööri/DI), sillä työssä tulee pystyä tulkitsemaan teknisiä asiakirjoja ja piirrustuksia.

Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista otetta ja kykyä tehdä päätöksiä tiukoissakin tilanteissa, sekä hyviä neuvottelu- ja viestintätaitoja. Henkilön päivittäiseen työhön kuuluu toimia aktiivisesti erilaisten sidosryhmien kanssa, jolloin hyvät yhteistyötaidot ovat eduksi. Lisäksi toivomme, että etsimällämme henkilöllä on halua ja uskallusta rohkeasti tuoda omia mielipiteitä ja näkemyksiä esille, jotta eri hankintaprojekteissa päästään parhaisiin lopputuloksiin. Etsimällämme henkilöllä on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

 

Hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.11.2017 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen info@k2search.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Theman, Senior Consultant, K2 Search Oy, puh. +358 50 366 1006.