020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Senior Residential Developer - NREP Oy

NREP on voimakkaasti kasvava, johtava pohjoismainen kiinteistöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö, jonka palveluksessa on yli 100 alan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa sekä Oslossa. NREP hallinnoi yli 3 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja on yksi aktiivisimmista kiinteistösijoittajista ja rakennuttajista Pohjoismaissa. NREP rakennuttaa mm. isoja logistiikkakiinteistöjä, pienvarastotiloja (Pelican Self Storage), asuinkerrostaloja sekä kauppakeskuksia (www.nrep.com).

NREP:in menestystarinan kasvaessa haemme kokenutta Senior Residential Developeria Helsingin toimiston 25 hengen tiimiin. Senior Residential Developer on avainasemassa tonttien ja kiinteistökehityskohteiden hankkimisessa kantaen vastuun eri kohteiden soveltuvuuden arvioimisesta, hankkimisesta ja hankkeeseen liittyvien sidosryhmien kanssa neuvottelemisesta. Haettu henkilö on vastuussa hankkeista aina kaavoitukseen asti, jolloin projektit siirtyvät eteenpäin organisaatiossa. Senior Residential Developer keskittyy pääasiassa asumiseen tarkoitettujen kohteiden hankkimiseen, mutta mahdollisesti työnkuva laajentuu myös muille segmenteille.

Tausta

Senior Residential Developer on avainasemassa yrityksen kehittämisessä ja arvon luonnissa. Haemme avoinna olevaan tehtävään kokenutta alan asiantuntijaa, jolta toivotaan:

  • Monipuolista ja kattavaa rakennuttamistaustaa
  • Vahvoja näyttöjä hankekehitystehtävistä ja uusien kohteiden hankkimisesta
  • Kokemusta hankkeiden loppuun viemisestä
  • Myynnillistä ja aktiivista työskentelyotetta
  • Liiketoimintalähtöisyyttä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Laajaa kontaktiverkostoa
  • Relevanttia koulutustaustaa

Mahdollisuudet

NREP:ssa on mahdollisuus päästä osaksi dynaamista ja nuorekasta työyhteisöä, jossa yhdistyvät työntekijöiden ammatillinen osaaminen ja intohimo omaa alaa kohtaan. Senior Residential Developer voi omalla aktiivisella panoksellaan vaikuttaa vahvasti koko yrityksen arvonluontiin, mikä tekee roolista haastavan, mutta erittäin palkitsevan. NREP on ainutlaatuinen toimija markkinoilla, mikä luo mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. NREP on vahvasti Pohjoismaalainen yhtiö, jossa pääset kasvattamaan verkostoasi eri maiden rajojen yli.

Lisätietoa ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit, soita Jarkko Lahdelle, Country Manager, K2 Search Oy 040 747 3191. Jätä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen info@k2search.fi 8.10.2017 mennessä.