020 7902700
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Rekrytointikonsultti - SalesOnly

SalesOnly on erikoistunut tunnistamaan, arvioimaan ja rekrytoimaan huippuosaajia myyntiin ja myynnin esimiestehtäviin, toimialasta riippumatta.

SalesOnlyn konsulteilla on pitkä kokemus myynnistä ja ymmärrys myyntiorganisaatioiden ja myyjien haasteista. SalesOnlyn huippuunsa hiotulla rekrytointiprosessilla, vankalla asiantuntemuksella ja vahvalla sitoutumisella varmistetaan, että asiakkaille löytyvät parhaat myynnin osaajat.

SalesOnlyllä on tällä hetkellä yhteensä 34 konsulttia, viidessä eri toimipisteessä: Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Kööpenhaminassa sekä Helsingissä,

SalesOnly kuuluu ruotsalaiseen Wise Group – konserniin, joka on noteerattu Tukholman pörssissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 73,6 M€ ja konsernin palveluksessa on nykyisin noin 700 asiantuntujaa.

Oletko Sinä tuleva SalesOnlyn myynnin Supertyyppi?
Haemme Helsingin toimistoon innostunutta

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Myyt aktiivisesti myynnin rekrytointipalveluita, konsultoit asiakkaita myynnin rekrytointihaasteiden ratkaisemisessa ja toteutat itsenäisesti hankkimasi rekrytointitoimeksiannot.

Menestymistäsi vauhdittavat luontevan vuorovaikutteinen tapasi kohdata ihmisiä ja verkostoitua. Kaiken taustalta löytyvät palava innostuksesi myyntiä ja myynnin kehittämistä kohtaan sekä tuloshakuinen tyylisi ratkaista asiakkaiden myynnin haasteet.

Työsi on itsenäistä. Pystyt suunnittelemaan ja johtamaan omaa työtäsi tavoitteellisesti. Aikaisempi kokemus myyntitehtävissä on välttämätöntä, jotta ymmärrät myynnin logiikkaa ja haasteita, ja osaat tätä kautta puhua samaa kieltä omien sidosryhmiesi kanssa.

Aikaisempi kokemus rekrytointialalta helpottaa työtäsi, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Meillä opit prosessit, toimintatavat ja saat tarvittavan perehdytyksen sekä tuen menestyäksesi.

Tarjoamme sinulle huippupestin Pohjoismaiden parhaassa HR-taloissa sekä mahdollisuuden kasvaa myynnin rekrytointien asiantuntijaksi.

Hae tehtävää lähettämällä meille luottamuksellinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: info@k2search.fi viimeistään 31.8.2017.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä suotta aikaile.

Lisätietoja tehtävästä antaa K2 Searchilta Hanna Hellas puh. 040 7575 189.