020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

PMO (Project Management Officer) - SGN Group Oy

SGN Group on kaupan alalla toimiva 85-vuotias perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. SGN Groupin toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. SGN Group toimii Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Kazakstanissa, Baltian maissa ja Valko-Venäjällä.
 
Myyntiä ja markkinointia hoitavat ensisijaisesti SGN Groupin erikoistuneet jälleenmyyjät, joiden taustalla toimii tehokas logistiikkajärjestelmä. SGN Groupin tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka voi luottaa osaavaan palveluun ja saamansa tuotteen laatuun.
 
Etsimme SGN Groupille vakituiseen työsuhteeseen PMO:ta (Project Management Officer) vastaamaan strategisten projektien ja hankkeiden läpiviemisestä.
 
Tehtävässä PMO vastaisi projektisalkusta ja pitäisi huolta siitä, että erilaiset kehityshankkeet etenevät halutulla tavalla. Tämän lisäksi PMO tuottaisi taloudellisia analyysejä projekteihin liittyen liikeenjohdon päätöksien tueksi. PMO on “sisäinen konsultti”, joka sparraa ja tukee liikkeenjohtoa sekä tuottaa erilaisia laskelmia yhdessä johdon kanssa.
 
Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on näyttöjä projektiliiketoiminnasta ja joka on kykeneväinen taloudelliseen mallintamiseen. Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja luova ongelmanratkaisukyky.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen info@k2search.fi.