020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Marketing Manager - Tarkett

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Suomessa 25 henkilöä työllistävällä Tarkettilla on maailmanlaajuisesti n. 12 000 työntekijää, yli 100 maassa sekä 34 tuotantolaitosta. Yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista: Tarkett myy päivittäin noin 1,3 mijoonaa neliömetriä lattiaa ja vuonna 2016 Tarkett:n liikevaihto oli 2,7 miljardia euroa.

Tarkett:n liikeideana on tuoda markkinoille innovatiivisia, inspiroivia ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä tuotteita. Tuotekehityksessä on huomioitu kauniin designin lisäksi ratkaisujen ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus koko pitkän elinkaaren ajan. Pitkäjänteinen asiakasyhteistyö, ympäristövastuu ja henkilöstön hyvinvointi ovat avainasemassa Tarkett:n yrityskulttuurissa. Yrityksen sisäinen henki rohkaisee henkilöstön innovatiivisuutta ja kasvattaa henkilöstön yhteishenkeä tulosten saavuttamiseksi.

Vakaassa kasvussa oleva Tarkett vahvistaa Suomen organisaatiotaan ja hakee joukkoonsa Espooseen, uuteen toimenkuvaan Markkinointipäällikköä!

Haluatko kehittää ja uudistaa Tarkettin brändiä näkyvämmäksi, vahvistaa Tarkettin markkina-asemaa ja edesauttaa myynnin myönteistä kehitystä?

Etsimme motivoitunutta ja eteenpäin pyrkivää tiimipelaajaa implementoimaan Tarkettin pohjoismaista markkinointistrategiaa sekä kehittämään paikallisia markkinointitoimenpiteitä Suomessa. Tehtävänkuva on laaja, sisältäen mm. markkinointibudjetin laatimisen, johtoryhmätyön Suomessa sekä yhteistyön pohjoismaisella tasolla markkinointistrategian kehittämisessä. Leijonaosa markkinointipäällikön arjesta on kuitenkin ”kädet savessa” tekemistä yhdessä markkinointikoordinaattorin, myynnin ja asiakkaiden kanssa. Tehtävän luonteeseen sisältyy markkinointiprojektien proaktiivista eteenpäin vientiä, inspirointia ja osallistamista niin organisaation sisällä kuin ulkoisissa sidosryhmissä.

Tarkettilaisten yhteishenkeä Suomessa lujittaa kulttuuri, jossa yhdistyvät asiakaskeskeinen tavoitteellisuus, tinkimätön työmoraali, vastuuntuntoisuus, työkaverin auttaminen kaikissa tilanteissa ja hervoton huumori.

Yhteiset arvot ja vilpitön mielenkiinto markkinointipäällikön tehtävään ovat erinomainen lähtökohta. Tehtävässä menestymistä vauhdittavat myös:

  • Relevantti työkokemus brändimarkkinoinnista
  • Kokemus kansainvälisestä toimintaympäristöstä
  • Sujuvuus suullisessa ja kirjallisessa kommunikoinnissa niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi
  • Kyky havaita heikkoja signaaleja tulevista trendeistä
  • Kyky analysoida ja tulkita erilaista markkinatietoa ja tehdä osuvia päätöksiä näiden tietojen pohjalta
  • Luontainen fokus asiakkaisiin: Niin tarpeiden, kuin tyytyväisyyden näkökulmista
  • Kokemus digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä markkinoinnissa
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Kiinnostuitko?

Kerro sinä puolestasi meille kuka olet, mistä tulet, mikä sinua draivaa ja miksi sinä olisit oikea henkilö ottamaan vastuun Tarkettin Suomen markkinoinnista.

Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi 19.11. mennessä osoitteeseen: info@k2search.fi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat K2 Searchin rekrytointikonsultti Hanna Hellakselta: 040 7575 189.