020 7902700
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Construction Manager - NREP Oy

NREP on voimakkaasti kasvava, johtava pohjoismainen kiinteistöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö, jonka palveluksessa on yli 100 alan ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa sekä Oslossa. NREP hallinnoi yli 3 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja on yksi aktiivisimmista kiinteistösijoittajista ja rakennuttajista Pohjoismaissa. NREP rakennuttaa mm. isoja logistiikkakiinteistöjä, pienvarastotiloja (Pelican Self Storage), asuinkerrostaloja sekä kauppakeskuksia (www.nrep.com).

NREP:in menestystarinan kasvaessa haemme kokenutta Construction Manageria Helsingin toimiston 25 hengen tiimiin. Construction Manager vastaa NREP:in rakennuttamisprojekteista koko hankkeen ajan. Hän varmistaa, että hankkeet toteutetaan sovitun laadun, kustannuksien ja aikataulun mukaisesti. Työssään Construction Manager toimii rakennuttajan näkökulmasta työskennellen läheisessä yhteistyössä niin työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Rakennuttamisprojektit sijoittuvat monipuolisesti eri segmenteille, kuten esimerkiksi logistiikkakiinteistöihin, pienvarastotiloihin, asuinkerrostaloihin ja kauppakeskuksiin. Projektien laajuus vaihtelee pienistä konversiokohteista alueellisiin kehitysprojekteihin. NREP rakennuttaa kiinteistöjä pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Tausta

Työnkuvan haastavuuden perusteella haemme monipuolisen ja kattavan kokemuksen omaavaa alan asiantuntijaa, jolta toivotaan:

• Noin 10 vuoden kokemusta rakennusalalta

• Kokemusta rakennusliikkeestä

• Kokemusta rakennuttajan/tilaajan roolista

• Numerotarkkaa työotetta

• Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

• Kykyä hallita useita eri vaiheissa olevia projekteja samanaikaisesti

• Relevanttia koulutustaustaa

Mahdollisuudet

NREP:ssa on mahdollisuus päästä osaksi dynaamista ja nuorekasta työyhteisöä, jossa yhdistyvät työntekijöiden ammatillinen osaaminen ja intohimo omaa alaa kohtaan. NREP toimii rakennuttajana pääomasijoitusyhtiön näkökulmasta hyvin monella eri segmentillä, mikä rikastuttaa Construction Managerin roolia moniin perinteisiin rakennuttajiin tai rakennusliikkeisiin verrattuna. NREP on ainutlaatuinen toimija markkinoilla, mikä luo mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. NREP on vahvasti Pohjoismaalainen yhtiö, jossa pääset kasvattamaan verkostoasi eri maiden rajojen yli.

Lisätietoa ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit, soita Jarkko Lahdelle, Country Manager, K2 Search Oy 040 747 3191. Jätä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen info@k2search.fi 30.6.2017 mennessä.