020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

C&A Product Manager - Sako Oy

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden valmistaja. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 90 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 315 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Lue lisää Sakosta osoitteessa www.sakosuomi.fi.

Italialainen omistajamme Beretta on maailman vanhin teollinen perheyhtiö, jonka kirjoitettu historia ulottuu vuoteen 1526. Beretta-konsernin päätuoteryhmät ovat metsästys- ja urheiluammuntaan valmistetut haulikot, pistoolit, kiikarit ja kiikaritähtäimet sekä kiväärit ja patruunat. Beretta suunnittelee ja valmistaa myös vapaa-ajan tekstiilejä ja varusteita. Konsernin pääkonttori sijaitsee Bresciassa, Pohjois-Italiassa. Lue lisää Beretta-konsernista osoitteessa www.beretta.com.

 

Haemme tuotepäällikköä vastaamaan Beretta Clohting and Accessories -tuotekategoriasta Nordic Sales tulosyksikköön.

 

Työn sisältö

Beretta C&A Product Manager vastaa Beretta –vaatteiden mallistonhallinnasta ja C&A-tuotekonseptin yleisestä kehittämisestä Suomessa, Ruotsissa ja Balttian maissa. Tehtävänä on varmistaa Beretta C&A tuotteiden kilpailukyky ja kehitys jokaisessa vastuumaassa. Työhön kuuluu myynti- ja kilpailijakentän analysointia ja seurantaa. Product Manager vastaa C&A markkinointitoimenpiteiden jalkautuksesta yhdessä muun myyntitiimin ja Sakon markkinointitiimin kanssa. Työ pitää sisällään suunnittelua ja toteutusta, omien myyjien ja kauppiaiden koulutusta, Sako- ja Tikka -lisävarustevalikoiman kehittämistä sekä malliston ja valikoiman optimointia yhdessä Berettan kanssa. Työstä raportoidaan yksikön johtajalle ja vaatteista vastaavalle johtajalle Italiaan. Työn kansainvälisyyden johdosta työ edellyttää matkustamista. Tärkeä osa työnkuvaa on yhteistyö Beretta-konsernin kanssa.

 

Toivomme sinulta

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulisi olla soveltuva kaupallinen koulutus ja englannin ja ruotsin kielten sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta kansainvälisten Outdoor/metsästys vaatemerkkien myynti- ja markkinointityöstä ja maahantuonnista sekä niiden sisäänostoprosessista. Ruotsin markkinoiden tuntemus ja kokemus myyntityöstä ovat eduksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvä paineensietokyky ja hän omaa hyvät vuorovaikutus-, organisointi- ja neuvottelutaidot. Lisäksi toivomme löytävämme henkilön, joka sopii Sakon ja Berettan erä- ja metsästyshenkiseen toimintaympäristöön.

Mahdollisuudet

C&A Product Manager pääsee kehittämään kansainvälistä mallistoa ja sen tunnettuutta Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa asioidaan päivittäin eri sidosryhmien kanssa maiden rajojen yli (esim. Sakon myynti- ja markkinointitiimit, Berettan vaatetiimi, tavarantoimittajaverkosto, Suomen ja Ruotsin myyntiverkostot).

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit tehtävästä, soita:

Jarkko Lahti, Country Manager, K2 Search Oy, +358 40 747 3191.

Pasi Theman, Senior Consultant, K2 Search Oy, +358 50 366 1006

Jätä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen info@k2search.fi 25.8.2017 mennessä.