020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Business Unit Manager, Wise IT - Wise IT Oy

Wise Group

Wise Group Ab on pohjoismainen yritys, joka on listattu Tukholman pörssin Small Cap -listalle. Wise Group omistaa, kehittää ja kasvattaa HR:ään ja rekrytointeihin liittyviä asiantuntijayrityksiä. Wise Groupiin kuuluu yhteensä 12 erilaista tytäryhtiötä, jotka yhdessä rakentavat pohjoismaista menestystarinaa.

Wise Groupin tytäryhtiöistä K2 Search, SalesOnly ja Wise Consulting ovat aloittaneet toimintansa Suomessa. Työskentelemme kaikki samalla toimistolla Helsingissä (Kampin autotalossa) ja meitä on jo yli 17 (luku kasvaa jatkuvasti). Olemme kaikki kasvuyrityksiä, jolloin tavoitteenamme on jaktuvasti kehittyä niin yrityksinä kuin HR-alan ammattilaisina kasvun mahdollistamiseksi. Meillä pääset osaksi välitöntä, välittävää ja rentoa porukkaa, joita yhdistää intohimo ihmisiä ja liiketoimintaa kohtaan!

Wise IT

Wise Groupiin kuuluva Wise IT on Ruotsin johtava IT-alan rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen keskittyvä konsultointiyritys. Wise IT luo tulevaisuuden IT-organisaatioita onnistuneilla rekrytoineilla ottamalla huomioon alan nopeasti muuttuvat vaatimukset ja tarpeet. Wise IT suhtautuu intohimolla IT-alaan, mikä heijastuu yrityksen kulttuurissa ja henkilöstössä.

Haemme Wise IT:lle ensimmäistä työntekijää avaamaan toiminnan Suomessa! Oletko se sinä?
Mitä pääset tekemään Wise IT:llä?
 • IT-rekrytointitoimeksiantojen hankkiminen ja toteuttaminen
 • Wise IT:n Suomen toimintojen kehittäminen yhdessä Ruotsin kollegojen avustuksella
 • Yhteistyön rakentaminen IT-alalla toimiven asiakkaiden ja ehdokkaiden kanssa
 • Oman tiimin rakentaminen liiketoiminnan kasvaessa
Mitä mahdollisuuksia Wise IT tarjoaa?
 • Vaikuttaa IT-rekrytointien ja Wise IT:n tulevaisuuteen omalla aktiivisella toiminnalla
 • Olla osa kasvavaa pohjoismaista konsernia
 • Rakentaa oman näköinen tiimi liiketoiminnan kehittyessä
 • Kasvattaa verkostoa Suomessa, Pohjoismaissa ja mahdollisesti myös muualla Euroopassa
 • Mahdollisuus henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen
Mitä asioita tarkastelemme ansioluettelostasi?
 • Ymmärrystä ja innostusta IT-alasta ja sen kehityksestä
 • Ymmärrystä IT-alaan liittyvästä terminologiasta
 • Ymmärrystä IT-alan rekrytoinneista
 • Englannin ja suomen kielen osaaminen (ruotsi eduksi)
 • Hyvät vuorovaikutustaidot
Mikä on Wise IT:n menestyksen takana?

Wise IT on kasvanut räjähdysmäisesti Ruotsin markkinoilla, vaikka IT-rekrytointien alalla käydään kiivasta tappelua niin parhaiden osaajien kuin rekryfirmojenkin välillä. Miten Wise IT:n menestys on mahdollista?

Wise IT tunnistaa laajan verkostonsa avulla IT-osaajta jo ennen kuin heille on ajankohtaista siirtyä uusiin tehtäviin. Tavoitteena on ylläpitää suhteita IT-alan osaajiin pitkällä tähtäimellä, jolloin pystytään tarjoamaan oikeanlaisia osaajia oikealla hetkellä. Ruotsissa Wise IT toteuttaa vuosittain yli 500 rekrytointiprosessia ja 3 000 haastattelua, jolloin Wise IT:n käytössä on vahva, oikeanlaisten osaajien muodostama verkosto.

Kun käydään taistelua parhaista IT-osaajista, on hakuprosessin oltava mahdollisimman helppo hakijan näkökulmasta. Wise IT:n hakuprosessi on muokattu mahdollisimman kevyeksi – hakemukseen ei tarvita muuta kuin yhteystiedot ja ammatilliset kiinnostuksen kohteet. Wise IT aloittaa jokaisen rekrytointiprosessin keskustelemalla hakijoiden kanssa, mikä heitä kiinnostaa uralla ja sopiiko kiinnostuksen kohteet avoinna olevaan tehtävään. Hakijan aiempi kokemus tarkistetaan vasta prosessin myöhemmissä vaiheissa.

Lisäksi Wise IT:n menestyksen taustalla on mahtava porukka ammattitaitoisia IT-rekrytoijia. Wise IT:llä tehdään töitä intohimolla ja rennolla otteella avoimessa työympäristössä. Asiakkaan toimeksiannot tehdään aina sovitulla tavalla ja mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin nähden.

Miten otat ensimmäisen askeleen kohti Wise IT:tä?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä CV ja hakemus osoitteeseen info@k2search.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:

Jarkko Lahdelle, Country Manager, K2 Search Oy, 040 747 3191 TAI

Sanna Erolalle, Resarch Consultant, K2 Search Oy, 0407256574