020 7902700
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Development Manager - Nobina Oy

Nobina on Pohjoismaiden suurin ja kokenein joukkoliikenneoperaattori. Nobina pitää huolta siitä, että yli miljoona ihmistä pääsee päivittäin työhönsä, kouluunsa tai muihin aktiviteetteihinsa. Nobinan osaamineen yhdistettynä hyvin suunniteltuun ja laadukkaaseen liikennöintiin tekee Nobinasta alan johtavan toimijan, jolle ominaista ovat työn kannattavuus, kehitys ja aktiivisuus alan hyvinvoinnin puolesta. Suomessa Nobina harjoittaa joukkoliikennettä pääkaupunkiseudulla yli 500 linja-autolla. Nobina on merkittävä työnantaja, joka työllistää noin 1400 henkilöä Suomessa ja yli 11 000 Pohjoismaissa. Nobina panostaa kestävän joukkoliikenteen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen, monimuotoisen henkilöstönsä ammattitaitoon sekä turvallisuuteen, jotta jokaisesta matkasta tulisi entistä parempi ja turvallisempi.

Etsimme Nobinalle uuteen tehtävään Development Manageria toteuttamaan strategisesti merkittäviä kehityshankkeita. Nobinan liiketoimintaa tukevat trendit, kuten kaupungistuminen, kestävä kehitys sekä teknologian kehittyminen luovat Nobinalle paljon mahdollisuuksia kehittää toimintaansa entistä tehokkaammaksi, laadukkaammaksi ja turvallisemmaksi. Development Manager on Nobinan johtoryhmän jäsen.

Vastuualueet

  • Konsernin strategisten painopisteiden vieminen käytännön kehitystoimenpiteiksi
  • Toiminnansuunnitteluprosessin kokonaisvaltainen johtaminen ja yksiköiden tukeminen konkreettisten toimenpiteiden määrittelyssä, toteuttamisessa ja seurannassa (project management office)
  • Projektihallinnan työkalujen ja menettelyjen käyttöönotto sekä raportoinnin kehittäminen
  • Erilaisten selvitysten, suunnitelmien ja business case -laskelmien tekeminen toiminnan kehittämisen tueksi
  • Analysointi- ja mittaustyökalujen ja menettelyjen kehittäminen sekä jatkuvan parantamisen menettelyjen edistäminen
  • Turvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisen tuki
  • Linkki johtoryhmän ja yksiköiden välillä erityisesti sovittujen toimenpiteiden toteutumisen varmistamisessa
  • Vahva Nordic/konsernitason yhteistyö kehityshankkeiden suunnittelussa ja toteuttamisessa

Odotamme sinulta noin 2-5 vuoden kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, projektien johtamisesta ja/tai kehitystehtävistä. Osaat koota ja analysoida laajoja tietomassoja. Hahmotat nopeasti kokonaiskuvan ja pystyt kiteyttämään havaintosi konkreettisiksi kehitystoimenpiteiksi. Pystyt viemään eteenpäin useita projekteja samanaikaisesti ja priorisoimaan työtehtäviäsi eri projektien välillä. Sinulla on rohkeutta kyseenalaistaa ja ajatella myös ”out of the box”. Olet systemaattinen ja järjestelmällinen sekä olet avoin muutokselle. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen osaaminen (ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi). Olet erinomainen yhteistyön rakentaja.

Tehtävä sijaitsee Espoossa osoitteessa Klovinpellontie 5.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta ihan viimeistään 4.12.2019, lähettämällä CV ja hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Huusela, K2 Search (+358 40 823 7658, janne.huusela@k2search.fi).

Käsittelemme kaikkia hakemuksia ja yhteydenottoja luottamuksellisesti.