020 7902700
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

HR Manager - Musti ja Mirri Oy

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää Mustille ja Mirrille on kuitenkin heidän missionsa; tehdä lemmikkien ja heidän omistajiensa elämästä entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Myymälöitä Mustilla ja Mirrillä on yli 260 Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteenlaskettu kuluttajamyynti on yli 260 miljoonaa euroa. Mustin ja Mirrin toimisto sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Haluatko olla mukana tekemässä lemmikkien ja heidän perheidensä elämästä entistä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa? Haluatko parantaa työntekijäkokemusta edistämällä HR-prosesseja ja -toimintatapoja?

Etsimme Mustille ja Mirrille uutta HR Manageria vastaamaan Suomen HR-toiminnoista ja -tiimistä. Tehtävässä vastaat myymäläpäälliköiden, aluemyyntipäälliköiden ja muiden esimiehien tukemisesta sparrailemalla esimerkiksi työsuhde-, TES-, rekrytointi- ja työterveysasioihin liittyen. Kehität, tuet ja johdat Suomen HR-tiimiä, johon kuuluu HR Managerin lisäksi kolme sitoutunutta ja motivoitunutta HR-asiantuntijaa. Olet vastuussa yhteistyökumppaneista, kuten työterveyshuollon ja ulkoistetun palkkahallinnon kumppaneista – johdat yhteistyötä aktiivisella otteella varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Edistät sisäistä viestintää erilaisten uutiskirjeiden, sähköpostien, Intranetin ja sisäisten palaverien välityksellä. Lisäksi olet osa pohjoismaista HR-tiimiä, jossa kehitetään ja jalkautetaan Nordic-tason HR-toimintatapoja. Vastaat tehtävässäsi HR-johtajalle Ruotsiin.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta operatiivisista HR-tehtävistä samankaltaisesta liiketoiminnasta eli esim. vähittäiskaupan tai FMCG:n alalta.
  • Työlainsäädännön vahvaa osaamista ja innostusta työsuhdeasioihin. Eduksesi on, jos kaupan alan TES on sinulle tuttu.
  • Vahvaa kokemusta esimiestyöstä sekä sen kehittämisestä ja tukemisesta.
  • Kokemusta yhteistyökumppanien kanssa toimimisesta; toivoisimme, että olet aiemmin toiminut ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä.
  • Mustilla ja Mirrillä on käytössä MEPCO ja Quinyx, aiempi kokemus näistä nopeuttaisi perehdytystäsi.
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja – pystyt luomaan kestäviä ja pitkäjänteisiä suhteita niin esimiehiin, johtoryhmään, yhteistyökumppaneihin kuin omaan HR-tiimiisi.
  • Erinomaisia itsensä johtamisen taitoja – laaja myymäläverkosto tarvitsee jokapäiväistä tukea ja työssä tulee olemaan monta rautaa tulessa.
  • Kykyä reagoida muutoksiin ja tehdä nopeita päätöksiä dynaamisessa työympäristössä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian! Toteutamme rekrytoinnin ilmoitushaun lisäksi suorahaulla ja haastattelemme ehdokkaita jatkuvasti myös hakuajan aikana. Hae tehtävää viimeistään 3.11.

Lisätietoja tehtävästä kertoo K2 Searchin Jonas Weckström (puh. 0505723938) ja Sanna Erola (puh. 0407256574).