020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Myyntipäällikkö (myyntitiimin vetäjä) - Rockwool Finland Oy

ROCKWOOL-konserni on maailman johtava kivivillan valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti, yli 30:ssä maassa. ROCKWOOL:in tehtävänä on hyödyntää kiven luonnollisia vahvuuksia nykyaikaisen elämisen laadun parantamiseen.

ROCKWOOL:in tuotteet säästävät energiaa ja vettä sekä vähentävät CO2-päästöjä, suojaavat rakennuksia tulelta, vähentävät melusaastetta sekä parantavat rakennusten kestävyyttä ja ulkonäköä. Yrityksen tuotteet mahdollistavat myös mm. vihannesten täsmäkasvatuksen, jolla parannetaan tuoreen ruoan tuotannon tehokkuutta.

ROCKWOOL:in käyttämä kiviaines voi olla miljoonia vuosia vanhaa, mutta tuotteet ovat kehityksen etulinjassa. Päivittäin ROCKWOOL:in työyhteisö kehittää ja hyödyntää uusinta teknologiaa vapauttaakseen entistäkin enemmän kivivillan ainutlaatuisia ominaisuuksia nykyaikaisen elämisen tarpeisiin.

Lisätietoja Rockwoolista löydät täältä!

Haemme Rockwoolille kokenutta ja tuloshakuista rakennuseristeiden Myyntipäällikköä!

Tärkeimpänä tehtävänäsi on toimia rakennuseristeiden Suomen myyntitiimin vetäjänä – sparraat ja tuet neljän hengen myyntitiimiä omalla aktiivsella ”hands-on” otteella. Tehtäväsi on myös itse ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita tärkeimmissä asiakkuuksissa, sekä tiimisi kanssa laajentaa Rockwoolin asiakaskuntaa ja kasvattaa myyntiä.

Työssäsi osaat ottaa huomioon asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeen vaatiessa räätälöidä Rockwoolin tuotteista ja palveluista asiakkaan tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia. Olet tätä myötä vahvasti mukana myös tuote- ja palveluvalikoiman kehittämisessä yhdessä muun organisaation kanssa. Myynnin tehostamiseksi teet myös vahvaa yhteistyötä markkinoinnin kanssa. Sinulla on tärkeä rooli Rockwoolin kasvun varmistamisessa, jonka myötä sinulta odotetaan näkemyksiä esimerkiksi strategian kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kattavaa ja monipuolista myynnin kokemusta rakennustarvikealalta/rakennusalalta
  • Mielellään kokemusta myös myyntitiimin johtamisesta
  • Sinulla on avoin keskustelutyyli, etkä pelkää tuoda esiin omia näkemyksiäsi
  • Esimiehenä sinulla on kyky antaa vastuuta ja luot edellytykset tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen myyntityöhön
  • Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja näet mahdollisuuksia ja ratkaisuja ongelmien sijaan
  • Olet vahvasti tavoitehakuinen ja sinulla on energinen ote myynnin kasvattamiseen
  • Eduksesi on rakennusalan koulutustausta ja ymmärrys rakennusalan teknisistä vaatimuksista

Rockwoolilla sinulla on mahdollisuus olla osa kansainvälisesti menestyvää yritystä, joka jatkuvasti kehittää tuotteitaan vastaamaan rakennusalan muuttuvia tarpeita. Pääset omalla aktiivisella otteella vaikuttamaan vahvasti Rockwoolin menestymiseen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Lisäksi pääset työskentelemään monipuolisessa asiakaskentässä ja kansainvälisessä työyhteisössä erittäin laadukkaan tuotteen parissa, jonka takana on helppo seisoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa K2 Searchin rekrytointikonsultit Janne Huusela (puh. +358 40 823 7658, email janne.huusela@k2search.fi) ja Sanna Erola (puh. 0407256574, email sanna.erola@k2search.fi).