020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Asiakkuuspäällikkö - Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti on intohimoinen osaamisen kehittäjä, joka on kouluttanut työssäkäyviä ammattilaisia jo 85 vuoden ajan liiketoiminnan keskeisillä osa-alueilla. Yksilöiden osaamisen kehittämisen ja yritysvalmennuksen kautta asiakkaille rakennetaan tuloksellista työyhteisöä sekä viedään liiketoimintaa kohti kannattavaa kasvua. Markkinointi-instituutti lupaa muuttaa yksilön ja organisaation toimintaa niin, että tulos näkyy näiden asiakkaalle saakka.

Haemme Markkinointi-instituuttiin kokenutta ja tuloshakuista

Asiakkuuspäällikköä

Tässä tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Olet sielultasi ratkaisumyyjä: Sinulle palkitsevinta on päästä win-win -tilanteeseen, jossa voittajia ovat sekä asiakas että palveluntarjoaja. Vastuullesi kuuluu asiakkaan tarpeeseen räätälöityjen valmennusratkaisujen rakentaminen, käynnistäminen sekä laadukas toteuttaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Näyttöjä asiakashankinnasta ja tuloksellisesta B2B -palvelumyynnistä
  • Kykyä johtaa itsenäisesti asiakkuuksia ja konsultoida liiketoiminnan päättäjiä
  • Vankkaa liiketoimintaosaamista; kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tarpeita
  • Kokemusta projektien johtamisesta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Lisäksi näemme etuna kokemuksen valmennus- tai koulutustoiminnasta sekä myynnin johtamisesta. Kerrothan hakemuksessasi myös, mikäli sinulla on kokemusta asiakkaan kannattavaan kasvuun ja tuloskehitykseen tähtäävien palveluratkaisujen konseptoinnista ja toteuttamisesta.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi matalassa ja joustavassa asiantuntijaorganisaatiossa. Saat paljon vastuuta, ja samalla myös vapauden muodostaa omat toimintatapasi. Työsi pyöräytetään käyntiin kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen saat jatkuvan taustatuen työllesi kannustavalta työyhteisöltä. Lisäksi Markkinointi-instituutti tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut sekä viihtyisät työtilat Espoon Tapiolassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, myy osaamisesi meille ja lähetä hakemuksesi sekä cv:si mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hanna Hellas, Senior Consultant, 040 757 5189