020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Etsimme projektinjohtajia - LAK Real Estate Oy

Oletko kokenut rakennusalan projektinjohtaja? Kiinnostavatko mielenkiintoiset projektit kasvavalla ja kehittyvällä alueella?

Etsimme LAK Real Estate Oy:lle projektinjohtajia lentoasemaympäristön hankkeisiin. Etsimme sekä asuntohankkeiden että toimitilahankkeiden osaajia!

LAK Real Estate

LAK Real Estate Oy on lentoasemaympäristössä toimiva itsenäinen kiinteistöjen omistaja ja kehittäjä. Kiinteistöihin kuuluu Helsinki-Vantaalla muun muassa WTC Helsinki Airport, Airside Center sekä Hilton- ja Scandic-hotellit sekä merkittävä määrä muita toimisto- ja logistiikkakiinteistöjä lentoaseman välittömässä läheisyydessä Aviapoliksen alueella. Lisäksi LAK omistaa kiinteistöjä Turun lentoasemalla.

Aviapolis on Vantaan ja koko Suomen merkittävä kasvumoottori. Tavoitteena on tukea ja kiihdyttää Helsinki-Vantaan sekä koko Aviapolis-alueen voimakasta kasvua yhdessä Vantaan kaupungin sekä alueella jo toimivien ja sinne haluavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Projektinjohtajat

Projektinjohtajana tehtävänäsi on viedä rakennushankkeet läpi alusta loppuun saakka. Tehtävänäsi on siis muun muassa urakoitsijavalinnat, suunnittelunohjaus, kannattavuuslaskelmat ja viranomaisyhteistyö. LAK Real Estate aikoo toteuttaa seuraavaksi hyvin mittavia projekteja, jonka takia sinulta odotetaan kattavaa kokemusta vaativista rakennushankkeista. Eduksesi on, mikäli sinulla on jo kokemusta useasta eri kiinteistösegmentistä, mutta voit myös olla keskittynyt joko asuntopuoleen tai toimitilapuoleen.

LAKissa menestyy parhaiten itsenäinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen projektinjohtaja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot – pystyt keskustelemaan, ohjaamaan ja haastamaan mm. suunnittelijoita, arkkitehtejä, konsultteja, urakoitsijoita ja viranomaisia. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta – lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.3.2019.

Kerromme mielellämme lisää LAKista ja tulevista projekteista. Lisätietoja tehtävästä antaa K2 Searchin Senior Consultant Janne Huusela (+358 40 823 7658, janne.huusela@k2search.fi).

Käsittelemme kaikkia yhteydenottoja ja hakemuksia luottamuksellisesti.