+358 207902702
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Head of Cluster - Easyfairs Oy

Easyfairs on yksi maailman suurimmista messujen ja muiden tapahtumien järjestäjistä niin yrityksille kuin myös yksityishenkilöille. Easyfairsin strategisena tavoitteena on järjestää monipuolisia ja moderneja tapahtumia, jotka takaavat poikkeuksellisia kokemuksia tapahtumien kävijöille ja yhteistyökumppaneille. Lisäksi Easyfairsin tavoitteena on olla alan joustavin, asiakaslähtöisin ja ketterin toimija. Yritys on edustettuna 17 eri maassa (Algeria, Itävalta, Belgia, Kiina, Tanska, Emirates, Suomi, Ranska, Saksa, Alankomaat, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat) ja sillä on yli 750 työntekijää. Easyfairsin tapahtumissa on yhteensä 1,2 miljoonaa kävijää vuodessa!

Easyfairs haluaa tarjota asiakkailleen näkymän tulevaisuuteen sloganin ”Visit the Future” -mukaisesti. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2008 ja Easyfairs toteuttaa Helsingin Messukeskuksessa, Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa sekä Wanhassa Satamassa useita ammattitapahtumia, kuten Microsoft TechDays, SETT, Fastfood & Café & Ravintola, RealEstateExpo, Logistics & Distribution ja Esimies & Henkilöstö. easyfairs.com

Etsimme Easyfairsille mielenkiintoiseen ja haastavaan ”Head of Cluster”-tehtävään Helsingin toimipisteen vetäjää. Head of Cluster on avainasemassa myynnin johtamisessa sekä onnistuneiden messujen ja tapahtumien järjestämisessä. Myynnin johtamisen ja kehittämisen lisäksi yksi tärkeimmistä tehtävistä on aktiivinen esimiestyö – 10 henkilön esimiehenä Head of Cluster motivoi, tukee ja sparraa tiimiään kohti yhä onnistuneempia tapahtumia. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö pohjoismaalaisten kollegojen kanssa – Head of Cluster vastaa COO:lle Göteborgiin ja osallistuu pohjoismaisen toiminnan kehittämiseen. Tehtävä on siis erinomainen mahdollisuus olla mukana kehittämässä Suomen ja Pohjoismaiden tapahtuma-alaa kohti yhä merkityksellisimpiä tapahtumia.

Mitä odotamme sinulta?

 • Kokemusta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä
 • Kokemusta P/L-vastuusta ja esimiesvastuusta (tai tiimin vetovastuusta)
 • Halua saavuttaa asetetut tavoitteet ja tulokset
 • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta projektiluontoisesta työstä
 • Energiaa ja drivea kehittää toimintaa ja motivoida tiimiä
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mielenkiintoisen, vaihtelevan sekä haastavan tehtävän tapahtuma-alalla
 • Kansainvälisen alati kehittyvän organisaation sekä innokkaan, nuorekkaan ja hauskan työyhteisön
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua eri alojen keskeisiin toimiohin sekä perehtyä lähes alaan kuin alaan
 • Vauhdikasta menoa, haasteita ja onnistumisen iloa

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostaisiko kuulla lisää tehtävästä? Ole yhteydessä Carl Nykoppiin (puh. +358 40 844 9298, emai. carl.nykopp@k2search.fi).

Hae tehtävää mahdollisimman pian tai viimeistään 5.5.2019. Käsittelmme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana!

Käsittelemme kaikkia yhteydenottoja ja hakemuksia luottamuksellisesti.