+358 207902702
Kieli Choose language
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Talousjohtaja - Hammas Hohde Oy

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen arvostetuinta hammashoitoalan yritystä?

Nopeasti kasvava suun terveydenhuollon edelläkävijä, Hammas Hohde, etsii ammattitaitoista ja kasvuorientoitunutta talousjohtajaa tiimiinsä Kuopioon. Hammas Hohde toimii digitaalisen hammashoidon asiantuntijana, tarjoten laadukasta ja asiakaslähtöistä hoitoa uusinta teknologiaa hyödyntäen. Laajentumisvauhdin edelleen kiihtyessä on motivoituneella taloushallinnon ammattilaisella nyt loistava tilaisuus päästä mukaan rakentamaan yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle.

Hammas Hohde

Hammas Hohde on yksityinen täyden palvelun hammaslääkäriyritys, joka tarjoaa laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa sekä hammaslaboratoriopalveluita. Hammas Hohteella on toimipisteet viidessä kaupungissa Suomessa, ja yhtiössä työskentelee yli 60 suun terveydenhuollon ammattilaista. Hammas Hohde tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa.

Hammas Hohde on lyhyessä ajassa osoittanut poikkeuksellista kykyä kasvaa nopeasti. Yhtiö on viisinkertaistanut toimipisteiden määrän ja liikevaihtonsa muutamassa vuodessa. Marraskuussa 2018 Hammas Hohde ja kotimainen pääomasijoittaja toteuttivat omistusjärjestelyn vauhdittaakseen edelleen yhtiön kehitystä, ja järjestelyn myötä kasvaneet resurssit mahdollistavat Hammas Hohteen strategian mukaisen laajentumisen entistä nopeammin. Yhtiön tavoitteena on kasvaa koko Suomen kattavaksi hammashoidon ja hammaslaboratorioiden ketjuksi, ja se tutkii parhaillaan uusien toimipisteiden avaamista useissa kaupungeissa. Vahvan kasvun yhteydessä Hammas Hohteelle on erityisen tärkeää säilyttää nykyinen erinomainen palvelutaso sekä tukea ja kouluttaa henkilöstöään parhaalla mahdollisella tavalla.

Talousjohtaja

Hammas Hohteen uudelta talousjohtajalta odotetaan vankkaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Eduksesi on jos olet jo aikaisemmin työskennellyt kasvavien yhtiöiden kanssa ja olet tottunut taloudellisen raportoinnin kehittämiseen sekä yritys- ja rahoitusjärjestelyihin. Tärkeintä kuitenkin on, että olet aidosti innostunut rakentamaan Hammas Hohteen menestystarinaa, ottaen itsenäisesti vastuullesi merkittäviä kokonaisuuksia ja samalla kehittymään taloushallinnon asiantuntijana.

Pääasialliset vastuualueet:

* Yhtiön strategisesta ja operatiivisesta taloushallinnosta vastaaminen

* Osallistuminen yritys- ja rahoitusjärjestelyihin

* Toimitusjohtajan tukeminen kasvavan liiketoiminnan kehittämisessä

* Aktiivinen raportointi pääomasijoittajalle ja muille rahoittajille

Kiinnostuitko?

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä? Ole yhteydessä K2 Searchin suorahakukonsulttiin Sanna Erolaan (puh.:0407256574, email: sanna.erola@k2search.fi).

Hae tehtävää K2 Searchin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 13.1.2019 mennessä.