020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Projektipäällikkö - NREP Oy

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistökehittäjä, -tuoteinnovoija ja -sijoittaja, joka aktiivisesti luo uusia konsepteja ja kehittää kiinteistöalaa. Yhtiön tavoitteena on luoda pitkäaikaista arvoa vuokralaisille, sijoittajille ja muille sidosryhmille. NREP hallinnoi yli 4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 150 ammattilaista Pohjoismaissa, joista yli 40 Suomessa. Lue lisää NREP:stä täältä: https://nrep.com/

Haluatko kasvattaa osaamistasi rakennuttamisesta omistajan näkökulmasta? Haluatko päästä osaksi yhtä kiinteistöalan innovatiivisinta yritystä?

Etsimme NREP:n rakennuttamistiimiin uutta Projektipäällikköä. Tehtävässä vastaat ensisijaisesti asuntokohteiden suunnittelunohjauksesta ja rakennuttamisesta, mutta oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös muissa rakennushankkeissa (esim. hotellit, toimistot, retail, logistiikka).

Millaista Projektipäällikköä etsimme?

  • Sinulla on vähintään noin 3-5 vuoden kokemus asuntokohteiden suunnitteluohjauksesta ja rakennuttamisesta.
  • Sinulla on relevantti rakennusalan koulutustausta (esim. M.Sc./B.Sc.)
  • Omaat erinomaiset neuvottelutaidot – pystyt rakentamaan, kehittämään ja johtamaan yhteistyötä esim. suunnittelijoiden, arkkitehtien, konsulttien, viranomaisten, rakennusliikkeiden ja muun yhteistyöverkoston kanssa.
  • Viihdyt itsenäisessä, vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa, jossa pääset hyödyntämään ja edelleen kehittämään omaa osaamista.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2019 lähettämällä CV ja hakemus K2 Searchin rekrytointijärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Huusela, K2 Search (+358 40 823 7658, janne.huusela@k2search.fi).

Käsittelemme kaikkia hakemuksia ja yhteydenottoja luottamuksellisesti.