020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

Sales Manager - Ropo Capital Oy

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa Ropo Capitalin palveluihin.

Ropon kasvutarina on ollut menestyksekäs, ja kokonaispalveluiden kysyntä kovaa. Ropo haluaa varmistaa, että kasvu jatkaa nousukiitoaan myös tulevaisuudessa. Näin ollen etsimme Ropolle rautaista myynnin ammattilaista, joka pitää tuloksellisella työllään huolen siitä, että Ropon muu organisaatio pysyy kiireisenä.

Haemme nyt Ropo Capitalille pääkaupunkiseudulle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Pääasialliset tehtävät

Toimit pääkaupunkiseudulla tehden uusmyyntiä suurasiakaskentässä itsenäisellä otteella. Vastuullasi on aktiivinen asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi. Ymmärrät taloushallintoon liittyviä kokonaisuuksia ja prosesseja, joten kykenet konsultinomaisesti haastamaan asiakkaan nykyiset toimintatavat ja osaat tarjota uusia ja parempia palveluratkaisuja. Vakuutettuasi asiakkaan osallistut palveluratkaisun suunnitteluun Ropon muiden yksiköiden kanssa ja varmistat, että ratkaisu toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olennaisena osana tehtäviisi kuuluu myös tarjousten ja sopimusten laatiminen.

Edellytämme sinulta

Kuten hyvin tiedät, myynti on kilpajuoksua ja vaatii kunnianhimoista ja tulosorientoitunutta asennetta. Et kuitenkaan ole yksinäinen susi, vaan osaat toimia tiimissä ja tsempata myös kollegoja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Nautit esiintymisestä ja tilanteista, joissa pääset hyödyntämään erinomaisia argumentointitaitojasi. Olet jo pidempään laskunvälitys- tai perintäliiketoiminta-alalla työskennellyt ja sinulla on jo olemassa olevia verkostoja talouspäättäjiin. Arvotamme etenkin vakuutus- ja finanssitoimialan sekä -verkostojen tuntemusta. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta B2B-myyntityöstä sekä korkeakoulututkintoa kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja sinulta sujuu suomen lisäksi myös englanti.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Kiinteä työpisteesi sijaitsee Porvoossa, mutta tulet liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua ja sinulla on myös etätyömahdollisuus. Palkkasi muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä provisiomallista. Lisäksi käytössäsi ovat erittäin kattavat henkilöstöedut. Ropo tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälistyvän kasvuyrityksen ja mahtavien työtovereiden matkassa.

Lisätietoja

Kiinnostaisiko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Janne Huusela (puh. +358 40 823 7658). Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita lähiviikkojen aikana.