020 7902700
Uppdrag
Toimeksianto on päättynyt. Täältä löydät avoimet toimeksiantomme.

HR Business Partner - Pelican Rouge

Pelican Rouge tarjoaa laadukkaita kahvi-, vesi- ja välipala-automaatteja yritysten tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva palvelu laitteineen ja maistuvine kahveineen sekä oheistuotteineen. Tarjoamme laadukkaita kahveja, joiden paahtamisesta meillä on jo yli 150 vuoden kokemus. Kahvimme paahdetaan omalla paahtimollamme Hollannissa. Toimintaamme ohjaa halumme tehdä asiakkaidemme päivästä aavistuksen paremman tarjoamalla juuri sen täydellisen kupillisen kahvia.

Tänä päivänä Pelican Rouge on osa dynaamista Selecta konsernia, joka toimii 16 eri maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme 150 työntekijän voimin. Konsernissamme työskentelee yli 9 000 kahviammattilaista ja liikevaihtomme on 1,5 miljardia euroa. Toimistomme sijaitsee Koivupuistonkujalla Vantaalla. Lue lisää nettisivuilta!

Etsimme Pelican Rougelle HR Business Partneria monipuoliseen ja yritykselle merkittävään rooliin ottamaan vastuun Suomen HR-funktiosta. HR Business Partnerin työtehtävät keskittyy HR funktion vahvistamiseen, esimiestyön kehittämiseen, esimiesten sparraamiseen sekä työntekijäkokemuksen parantamiseen. HR Business Partner istuu Suomen johtoryhmässä.

HR Business Partner – vastuualueet

Työntekijät ovat Pelican Rougen menestyksen avain. Henkilöstömme laadukkaan työpanoksen, asiantuntemuksen ja sitoutumisen ansiosta teemme erinomaista työtä asiakkaidemme ja kollegoidemme parhaaksi kaikkialla Suomessa. Haluamme kehittää yritystämme niin, että kaikki työntekijämme tukevat liiketoimintamme menestystä ja teemme töitä osana globaalia tiimiä.

Pelican Rouge haluaa varmistaa menestyksen myös jatkossa ja mahdollistaa jokaiselle työntekijälle oikeuden hyvään johtamiseen. HR Business Partnerilla on tässä merkittävä rooli – on tärkeää saada jokainen työntekijä loistamaan hyvällä johtamisella sekä erinomaisella työntekijäkokemuksella. HR Business Partnerin yhtenä tärkeimpänä tehtävänä onkin esimiesten tukeminen ja sparraaminen esimiestyöhön ja työsuhteen elinkaaren johtamiseen liittyen, niin strategisella kuin operatiivisella tasolla.

Jotta henkilöstö pystyy keskittymään erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen, on tärkeää, että HR-prosessit ja käytännöt toimivat mahdollisimman hyvin liiketoimintaa tukien. HR Business Partnerin vastuulla on implementoida, ylläpitää ja kehittää tehokkaita yritystä ja sen tavoitteita tukevia prosesseja, työtapoja ja käytäntöjä eri HR:n osa-alueilla. Näihin tehtäviin kuuluu esimerkiksi työoikeudelliset kysymykset, rekrytoinnit, perehdytysprosessit, palkkojen ja palkkatilastojen määrittely, työympäristöön ja tasa-arvoon liittyvät asiat sekä työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen. HR Business Partnerin rooliin kuuluu myös konserni- sekä Nordic-tason HR-aloitteiden implementointi Suomessa.

Oletko etsimämme HR Business Partner?

  • Sinulla on monipuolinen kokemus HR:n eri osa-alueista sekä ymmärrystä, miten HR voi tuottaa liiketoiminnalle lisäarvoa
  • Sinulle on tuttua esimiesten tukeminen, valmentaminen ja sparraaminen johtamiseen ja henkilöstöasioihin liittyen
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä neuvottelutaidot ja kokemusta työoikeudellisten ja työehtosopimukseen liittyvien kysymysten hoitamisesta
  • Herätät muissa luottamusta ja pystyt rakentamaan pitkäkestoisia yhteistyösuhteita
  • Olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä pystyt hoitamaan useampaa kehitysprojektia samanaikaisesti
  • Pystyt kommunikoimaan ongelmitta myös englanniksi (ruotsinkielen taidot on eduksesi)
  • Sinulla on tehtävän kannalta relevantti akateeminen tutkinto

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta ihan viimeistään 16.2.2020!

Heräsikö kysyttävää? Ole yhteydessä K2 Searchin konsulttiin Sanna Erolaan (puh. 0407256574 tai sanna.erola@k2search.fi).

Käsittelemme kaikkia yhteydenottoja ja hakemuksia luottamuksellisesti.