020 7902700

Default page for all routes.

Handelsbanken on Pohjoismaiden kansainvälisin yleispankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Pankki on tunnettu erinomaisesta luottoluokituksestaan sekä asiakaslähtöisestä ja hyvästä palvelustaan. Global Financen World´s Safest Banks 2017 -listan mukaan Handelsbanken on maailman kolmanneksi turvallisin liikepankki.

Maksutavat ovat isossa murroksessa sekä kivijalkamyymälöissä että verkkokaupoissa, jonka myötä tarvitaan uudenlaisia maksuratkaisuja. Handelsbanken Rahoitus tekee yhteistyötä kauppaliikkeiden kanssa tarjoamalla näiden käyttöön erilaisia myynninrahoitusratkaisuja. Kuluttajille puolestaan tarjotaan joustavia maksutapoja hankintoihin. Äskettäin Ruotsissa lanseerattiin Ecster Pay verkkomaksamisen ratkaisu, joka tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon verkkokauppiaille.

Etsimme asiakkaallemme Handelsbanken Rahoitus Oyj:lle Projektipäällikköä (Project Manager, E-Commerce) vastaamaan Ruotsissa kehitettyjen verkkomaksuratkaisuiden toteuttamisesta Suomessa. Tehtävässä toimit asiakasvastaavien tukena suomalaisten verkkokauppojen integroimisessa verkkomaksamisen ratkaisuihin. Työssä vastaat asiakasprojektien läpiviemisestä ja varmistat projektien teknisen toteuttamisen. Työhön kuuluu myös tiivis yhteistyö verkkokauppojen ja niiden palvelutarjoajien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Mitä Handelsbanken Rahoitus Oyj tarjoaa sinulle?

Kiinnostuitko?

Hakemukset otetaan vastaan osoitteessa info@k2search.fi. Hae tehtävää viimeistään 8.12.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Huusela, Senior Consultant, K2 Search Oy, puh. +358 40 823 7658