020 7902700
Toimialamme

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon alalla on jatkuvasti suuria fuusioita - isot yritykset ostavat jatkuvasti pienempiä klinikoita ja myös isot yritykset sulautuvat toisiinsa. Autamme avainhenkilöiden suorahaussa terveydenhuollon alalla.

Terveydenhuolto- ja hyvinvointialoilla pätevien työntekijöiden tarve kasvaa jatkuvasti. Elinikä pitenee, ja hyvinvointialan työnantajien tarve osaaville työntekijöille on suuri ja sen odotetaan kasvavan erityisen nopeasti vuoden 2020 jälkeen. Suuren osan rekrytoinnin tarpeesta muodostavat eläkepoistumat, ja monet työnantajat kilpailevat parhaista työntekijöistä tarjotakseen korkealaatuisia hoitopalveluita. Rekrytointitarpeeseen vaikuttavat myös monet muut tekijät, kuten lisääntynyt globalisaatio, suhdannevaihtelut ja työmarkkinoiden liikkuvuuden lisääntyminen. K2 Searchilla on monivuotinen kokemus johtotehtävien rekrytoinnista, jossa johtajuus, osaaminen, laatu ja asiakaspalvelu ovat keskipisteenä.

Asiakkaamme toimivat yksityisellä tai julkisella sektorilla, terveydenhuollossa, vanhustenhoidossa, sosiaalipalvelussa ja hoitokodeissa. Rekrytointikumppanina tarjoamme korkealaatuisia ja kustannustehokkaita työtehtäviä koskevia ammattitaitoisia prosesseja, joissa menetelmämme tuo selkeää lisäarvoa toimeksiantajillemme, esimerkkinä toimitusjohtaja, toiminnanjohtaja, aluejohtaja, hoivapalveluiden johtaja, esimies, liiketoiminnan johtaja ja ensihoidon johtaja.

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

Terveydenhuollon alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Janne Huusela - Senior Consultant

Hanna Hellas - Senior Consultant, Leadership Assessments & HR Executive