020 7902700
Toimialamme

Teollisuus

Esineiden Internet, Big data, nanoteknologia ja 3D-tulostus – teollisuus on vallankumouksellisen muutosprosessin keskellä!

Teollisuuden ala on muuttunut valtavasti viime vuosina. Yksi isoimmista haasteista, joita teollisuusyritykset tänä päivänä kohtaavat, on osaavan henkilöstön löytäminen. Tähän vaikuttaa muun muassa hyvin nopeasti muuttuva toimintaympäristö, joka nostaa osaamiseen ja kompetensseihin liittyviä vaatimuksia. Teollisuus tarvitsee johtajia, joilla on kyky toimia asiantuntijoina muutosprosesseissa, työskennellä globaalissa ympäristössä ja omaksua jatkuvasti muuttuvia ja kehittyviä teknologioita.

Teollisuus muuttuu jatkuvasti automatisoidummaksi ja ohjelmistovetoisemmaksi. Kehittyneiden teknologioiden, kuten nanoteknologian, pilvipalveluiden ja esineiden Internetin (IoT), soveltaminen valmistuksessa muuttaa tuotannon tapoja tavoilla, joita muutama vuosikymmen sitten oli mahdoton edes kuvitella. Uusi teknologia säästää kustannuksia ja tekee teollisuusyrityksistä ketterämpiä, tarkempia, tehokkaampia ja joustavampia.

Parhaillaan jylläävä muutos on niin drastinen, että sitä pidetään neljäntenä teollisena vallankumouksena. Niin sanottu teollisuus 4.0 (Industry 4.0) tulee lähitulevaisuudessa muuttamaan koko toimialan toimintalogiikkaa radikaalisti. Tulevaisuuden tehtaan jokaisessa tuotanto- ja toimitusketjun linkissä työkalut ja työasemat kommunikoivat jatkuvasti Internetin ja virtuaalisten verkkojen kautta. Koneet, järjestelmät ja tuotteet vaihtavat tietoa paitsi keskenään myös tehtaan ulkopuolisen maailman kanssa. Kyky kerätä tietoja näin monista lähteistä yhdistettynä yhä tehokkaampaan pilvipalveluteknologiaan tekee vihdoin ”Big Datasta” käyttökelpoista. Sen avulla tehdas voi parantaa tuotantoaan, optimoida toimintaansa ja puuttua ongelmiin jo ennen niiden syntymistä.

K2 Search toimii rekrytointikumppanina pohjoismaisille teollisuusyrityksille. Konsulteillamme on laaja kokemus teollisuuden avaintekijöiden rekrytoinnista, esimerkiksi seuraavista rooleista:

  • operatiivinen johtaja
  • tuotantopäällikkö
  • toimitusketjun vastaava johtaja
  • laatupäällikkö
  • tehtaan johtaja

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

Teollisuuden alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Pasi Theman - Business Area Manager, Interim