020 7902700
Toimialamme

Teollisuus

Teollisuus 4.0, ”additive manufacturing”, 3D-tulostus ja robotiikka - teollisuus on merkittävän ja vallankumouksellisen muutosprosessin keskellä!

Teollisuuden alat ovat muuttuneet valtavasti jo muutaman viimeisen vuoden aikana. Yksi isoimmista haasteista, mitä teollisuusyritykset kohtaavat on osaavan henkilöstön löytäminen. Tähän vaikuttaa muun muassa hyvin nopeasti muuttuva toimintaympäristö, joka nostaa osaamiseen ja kompetensseihin liittyviä vaatimuksia – teollisuus tarvitsee johtajia, joilla on kyky toimia asiantuntjoina muutosprosesseissa, työskennellä globaaleissa ympäristöissä ja omaksua jatkuvasti muuttuvia ja kehittyviä tegnologioita.

K2 Search toimii asiantuntevana kumppanina pohjoismaisille teollisuusyrityksille, sekä suurille ja tunnetuille yrityksille, joilla on pitkä kokemus, että uusille innovatiivisille yrityksille. Konsulteillamme on laaja kokemus avaintekijöiden rekrytoinnista, esimerkkeinä operatiivinen johtaja, tuotantopäällikkö, toimitusketjun vastaava johtaja ja laatupäällikkö, mutta myös monista uusista työtehtävistä, joita syntyy nopeasti teollisuuden muutosten ja digitalisoitumisen myötä.

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

Teollisuuden alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Hanna Hellas - Senior Consultant, Leadership Assessments & HR Executive

Pasi Theman - Business Area Manager, Interim