020 7902700
Toimialamme

Teknologia

Teknologia kehittyy äärimmäisen nopeasti. Teollinen internet, tekoäly, Edge-ratkaisut, blockchain, ohjelmistorobotiikka, älykkäät sovellukset ja data-analytiikka ovat käsitteitä, joihin törmäämme entistä enemmän työskennellessämme asiakkaidemme kanssa. Tämän lisäksi pilvipalvelut muuttuvat entistä älykkäämmiksi, mikä poistaa tietyssä määrin arvoketjun eri toimijoiden välisiä rajoja.

Teknologiateollisuuden muutostrendit ohjaavat digitalisaatiota, jonka vaikutuksilta mikään toimiala, yritys tai yksilö ei voi välttyä. Tiedämme kaikki, että asiakaskokemus ohjaa digitaalista muutosta, mutta se, miten nykypäivän teknologiayritykset päättävät täyttää asiakkaiden vaatimukset, määrittelee koko markkinoiden muutospolun. Pysyäkseen kilpailukykyisinä teknologiayritysten täytyy viimeistään nyt muuttaa ajattelumalliaan ja siirtyä ”coolien” tuotteiden kehittämisestä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja asiakaskokemusten rakentamiseen.

Teknisen alan asiakkaamme etsivät yleensä työntekijöitä, joilla on laajaa ymmärrystä uudesta teknologiasta ja siitä, miten teknologisten innovaatioiden avulla pystytään luomaan parempaa arvoa asiakkaille. Teknologian kehittyessä yhä nopeammin asiakkaamme etsivät usein muutosjohtajia, jotka kykenevät johtamaan uusia palveluita, liiketoimintamalleja ja asiakaslähtöisiä innovaatioita. Asiakkaamme vaihtelevat pienistä perheyrityksistä suuriin kansainvälisiin konserneihin. Autamme asiakkaitamme löytämään avainhenkilöitä positioihin, kuten:

  • toimitusjohtaja
  • teknologiajohtaja
  • myyntipäällikkö/kaupallinen johtaja
  • markkinointipäällikkö (CMO)
  • digitaalisen liiketoiminnan johtaja (CDO)

 

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

Teknologian alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Janne Huusela - Senior Consultant