020 7902700
Toimialamme

Teknologia

Teknologia kehittyy tällä hetkellä erittäin nopeasti. Teollinen internet, tekoäly, chat-robotit, lohkoketjut, tietoturva, älykkäät sovellukset ja data-analyysi ovat käsitteitä ja tekniikoita, joihin törmäämme entistä enemmän asiakkaidemme kanssa. Tämän lisäksi pilvipalvelut muuttuvat entistä älykkäämmiksi, mikä poistaa tietyssä määrin arvoketjun eri toimijoiden välisiä rajoja.

Teknisen alan asiakkaat etsivät yleensä osaamista ja työntekijöitä, joilla on laajaa ymmärrystä uudesta teknologiasta ja siitä, minkälaista liiketoiminnallista hyötyä tästä voi olla asiakkaille. Teknologian kehittyessä yhä nopeammin asiakkaamme etsivät usein muutosjohtajia, jotka kykenevät johtamaan uusia palveluita, asiakaslähtöisiä innovaatioita ja saavat aikaan uusia liiketoimintamalleja tässä ajassa, kun käsite ”toimintamallien murtuminen” on kaikkien huulilla.

Asiakkaamme vaihtelevat pienistä perheyrityksistä suuriin kansainvälisiin konserneihin, jotka etsivät henkilöitä, kuten toimitusjohtaja, teknologiajohtaja, myyntipäällikkö/kaupallinen johtaja, markkinointipäällikkö (Chief Marketing Officer, CMO) ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja (CDO, Chief Digital Officer).

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

Teknologian alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Hanna Hellas - Senior Consultant, Leadership Assessments & HR Executive

Janne Huusela - Senior Consultant