020 7902700
Toimialamme

B2B- ja asiantuntijapalvelut

B2B-palvelut ovat elinkeinoelämän tukipilareita. Modernit palveluntarjoajat tuottavat nykyään yrityksille hyvin kohdennettuja ja perustavanlaatuisia ratkaisuja, ja yritykset ostavatkin asiantuntijaosaamista organisaationsa ulkopuolelta yhä enemmän. Pitkiin asiakassuhteisiin ja luottamukseen perustuva bisnes vaatii oikeanlaiset avainhenkilöt johtamaan liiketoimintaa kohti menestystä.

B2B-palvelualan kehitystä ohjaavat nopea digitalisoituminen ja asiakaskäyttäytymisen muutos. B2B-palveluiden käyttäjät odottavat tänä päivänä samanlaisia ostokokemuksia kuin B2C-kuluttajat. Vapaa-ajallaan B2B-asiakkaat – muiden ihmisten tavoin – tilaavat ruoat kotiovelleen, ostavat tuotteita toiselta puolelta maailmaa ja skannaavat tärkeät tiedostot parilla painalluksella mobiilisovellusten avulla. Nämä ihmiset odottavat korkealaatuisia digitaalisia sovelluksia ja itsepalveluratkaisuja nyt myös liike-elämän palveluilta, mutta joutuvat usein pettymään monimutkaisiin ja vanhanaikaisiin järjestelmiin ja toimintatapoihin.

B2B-yrityksissä onkin panostettava nyt asiakaskokemuksen johtamiseen (CEM) eli asiakaskokemuksen ja sen tunnemaiseman hallintaan sekä asiakasuskollisuuden vaalimiseen. Yritysten tulee tarkastella omaa toimintaansa asiakkaan näkökulmasta, ymmärtää asiakkaan mielipiteitä ja tunteita sekä muotoilla asiakaskohtaamiset asiakkaan preferenssien mukaisiksi. Hyvät asiakaskokemukset vaikuttavat suoraan ostopäätöksiin ja asiakaspysyvyyteen sekä lisäävät asiakkaiden maksuhalukkuutta. Tyytyväiset asiakkaat myös suosittelevat yritystä eteenpäin, mikä kiihdyttää asiakashankintaa merkittävästi.

Valtavia transformaatioita läpikäyvä ala tarvitsee oikeat henkilöt kehittämään liiketoimintaa innovatiivisella ja uraauurtavalla otteella. Suorahakupalveluidemme avulla pystymme löytämään sopivat avainhenkilöt johtamaan menestyksekkäitä B2B-palveluita. Meillä on kattava kokemus elinkeinoelämän palvelusektorilta sekä laaja kandidaattien verkosto.

Rekrytoimme menestyksekkäitä johtajia johtoryhmä- ja keskijohtotasolla koko palvelusektorilla, esimerkiksi:

  • Logistiikka, 3PL/4PL
  • Facility Management
  • Management Consulting
  • Sustainability
  • Business Intelligence & Big Data
  • Turvallisuus
  • Digitaaliset palvelut
  • IT-palvelut, kuten IT konsultointi, järjestelmäintegraatio, Outsourcing ja SaaS

Katso avoimet hakumme tai laita meille avoin hakemus!

B2B- ja asiantuntijapalveluiden alan suorahakuihin keskittyneet konsulttimme

Pasi Theman - Business Area Manager, Interim