020 7902700
Palvelumme

Ehdokaskartoitus

Onko edessänne tiukassa aikaraamissa toteutettava rekrytointitavoite? Rekrytoijillanne on kädet täynnä töitä ja rekrytointiprosessinne on kunnossa, mutta aikanne ei riitä tavoittelemienne osaajien etsimiseen? Meillä on sinulle nopea ja ketterä apu tähän!

Ehdokaskartoitus on kevyempi malli monivaiheisesta suorahakuprosessista ja vastaa tarpeeseen löytää päteviä ehdokkaita strukturoidusti ja tehokkaasti, silloin kun sinulla on jo yrityksessäsi osaamista ja resursseja hoitaa itsenäisesti rekrytoinnin muut osa-alueet. Ehdokaskartoitus on helposti ja ketterästi yhdistettävissä asiakkaan omaan rekrytointiprosessiin ilman ylimääräisiä vaiheita.

Kokenut research-konsultti johtaa projektia, jossa ehdokkaat etsitään ja tavoitellaan projektin alussa luodun search-strategian mukaisesti. Ehdokaskartoituksen onnistumisen lähtökohtana on erinomainen ehdokaskokemus, joka on meille sydämen asia.

Ehdokaskartoitusprosessi etenee näin:

1. Analyysi

Aloitamme yhteisellä tilannekartoituksella ja määrittämällä rekrytoitavan henkilön osaamisprofiilin sekä kartoittamalla yrityksen nykytilan ja tulevaisuuden näkymät. Kerättyjen tietojen valossa teemme hakusuunnitelman.

2. Search

Toisessa vaiheessa kartoitetaan potentiaalinen ehdokasryhmä perustuen tehtävänkuvaan ja ehdokasprofiiliin. Esittelemme ehdokkaista tarvittaessa pitkän listan asiakkaalle ennen yhteydenottoa ehdokkaisiin.

3. Yhteydenotto

Pitkän listan kandidaateista valitaan potentiaalisimmat, joihin otamme luottamuksellisesti yhteyttä.
Yhteydenottovaiheessa kerromme yrityksestä ja tehtävästä tarkasti määritellyin, houkuttelevin viestein sekä tarkistamme ehdokkaan soveltuvuuden tehtävään.

4. Asiakkaan haastattelut:

Esittelemme potentiaalisimmat ehdokkaat asiakkaan haastateltaviksi – lupaamme esitellä vähintään kolme tehtävään soveltuvaa ja tehtävästä kiinnostunutta ehdokasta. Teemme jokaisesta ehdokkaasta yhteenvedon käytyjen keskustelujen perusteella. Koordinoimme haastatteluajankohdat jokaisen ehdokkaan kanssa ja teemme tarvittavat järjestelyt tapaamisiin liittyen.

Tarjoamme lisäpalveluna:

Kattavat soveltuvuusarvioinnit ja referenssien tarkastaminen.

Sopisiko ehdokaskartoitus tarpeisiinne?

Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme vahvistaa organisaatiotasi? Ota meihin yhteyttä, niin palaamme asiaan 24 tunnin kuluessa.