020 7902700
Johdon suorahaku

Johdon suorahaku

Johdon suorahaku on palvelu, jolla autamme asiakkaitamme löytämään organisaatioon sopivia johtajia, jotka vahvistavat yritystä omalla osaamisellaan ja kokemuksellaan.

Olemme toteuttaneet yli 2500 Executive Search -toimeksiantoa eri toimialoilla vuodesta 1991 lähtien. Johdon suorahaun kautta yritykset saavat erinomaisen tilaisuuden kehittää johtoryhmäänsä uusien toimijoiden avulla. Konsulttimme ovat yritysmaailman ammattilaisia, jotka kokemuksellaan pystyvät auttamaan oikean henkilön valinnassa ymmärtäen samalla niitä haasteita, joita yritysjohto kohtaa arjessaan. Arvostamme avointa viestintää, ja työskentelemme jatkuvasti asiakaskokemuksen ja tehokkuuden parantamiseksi. Toimimme asiakkaidemme strategisena partnerina suorahakuprosessin alusta loppuun. Pyrimme haastamaan ja tukemaan asiakasta niin haettavan profiilin laadinnassa kuin sopivan henkilön valinnassa.

Johdon suorahaussa keskitytään suurten hakuoperaatioiden sijasta sopivan osaajaprofiilin identifiointiin, siksi johdon suorahaku soveltuu avainhenkilöiden hankintaan paremmin kuin mediarekrytointi.

Teemme perusteellisen analyysin profiilista ja sen tarkoituksesta, tavoitteista sekä edellytyksistä. Meillä on syvä liiketoimintaymmärrys, parhaat työkalut sekä vakiintuneet prosessit, joiden avulla löydämme sopivan henkilön annettuun profiiliin. Tärkeintä on löytää organisaatioon sekä rooliin sopiva henkilö niin kokemuksen, osaamisen kuin asenteenkin puolesta.

Sivuiltamme löydät esimerkkejä toimialoista, joilla olemme palvelleet asiakkaitamme.

 

Viisi vinkkiä johdon suorahakuun

1. Tunnista tilanteesi ja tiedä missä ollaan

Suorahakuprosessi alkaa aina tilannearviosta. Selkeä tilannekatsaus ja johtajan osaamisprofiilin ja tulostavoitteiden määritteleminen ovat onnistuneen suorahaun pohja ja auttavat myös konsulttejamme tekemään huipputuloksen. Kun tiedämme, minkälaista persoonaa etsimme, minkälaiseen työilmapiiriin ja minkälaisiin haasteisiin, on oikean henkilön löytäminen todennäköisempää.

2. Selkeytä tulevat suunnitelmat

Kun tiedät, missä yrityksesi ja johtoryhmäsi ovat nyt ja minne olette matkalla, on helpompaa nähdä, millainen johtaja tehtävään tulee löytää. Näin suorahakukonsultti ymmärtää, mihin kandidaatin tulee pystyä vastaamaan nyt ja tulevaisuudessa.

3. Ymmärrä millaiseen tiimiin uusi johtaja on tulossa

Kun johtajaa sijoitetaan tiimiin, on elintärkeää ymmärtää tiimin sisäinen kemia ja sen toiminta. Mikäli tämä ei ole selvillä, voimme auttaa sinua arvioimaan johdon nykytilan. Leadership Assessment -palvelullamme saat selkeän näkemyksen johtoryhmäsi tilasta, sen vahvuuksista ja kehityskohteista. Näin voimme muokata haettavan henkilön profiilin johtotiimiin sopivaksi.

4. Selkeytä johtajan rooli

Selkeytä itsellesi, mitä johtajan tulee saada aikaan yrityksessäsi. Tärkeää on myös tarkentaa, mitä kandidaatilta ei odoteta. Näin konsulttimme on helpompi arvioida, kuka voisi palvella kyseisessä roolissa parhaiten.

5. Varaa aikaa ja resursseja

Varmin tie onnistua johdon suorahakuprojektissa on varata riittävästi aikaa ja resursseja uuden kandidaatin valintaan. Varsinkin projektin alkuupäähän tulee panostaa, jotta sekä suorahakukonsultilla että sinulla on selkeä kuva siitä, miten projekti etenee. Vain keskittymällä täysin oikean henkilön valintaan voit varmistaa sen, ettei vääriä rekrytointeja synny.