020 7902700
Blogi

Videoblogi osa 1: Miksi palkata väliaikainen johtaja?

Väliaikaisiin johtajiin eli vuokrajohtajiin ollaan useimmiten erittäin tyytyväisiä. Vuokrajohtajatutkimuksemme mukaan 9/10 vuokrajohtajasta saavutti hänelle asetetut tavoitteet ja 7/10 palkkaisi saman vuokrajohtajan uudelleen.
Vuokrajohtaminen - videoblogi

2019-06-24

Tehokas yritystoiminta edellyttää resurssien kohdentamista ydintoimintojen ympärille.  Kehitys ja kehittämisen ollessa kuitenkin elintärkeitä yrityksen tulevaisuudelle, nousee resurssien ja osaamisen riittämättömyys usein ongelmaksi sujuvalle liiketoiminnalle. Vuokrajohtaja on investointi juuri tämänkaltaisten haasteiden kohtaamiseen. Väliaikainen johtaja eli vuokrajohtaja on erinomainen ratkaisu erilaisiin muutosprojekteihin sekä resurssoinnin haasteisiin.

Suurin osa vuokrajohtajia palkanneista yrityksistä ovat olleet erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Suomalaisista vuokrajohtajista lähes 90 % saavuttaa hänelle asetetut tavoitteet. Vuokrajohtajan rekrytoineista yrityksistä noin 80 % suosittelisi omaa vuokrajohtajaansa muillekin ja yli 70 % palkkaisi hänet uudelleen. (K2 Search Vuokrajohtajatutkimus, 2017).

 

 

Esimerkkejä tilanteista, joissa vuokrajohtaja on erinomainen ratkaisu!

  • Uuden palvelun muotoilu ja lanseeraus
  • Markkinointifunktion rakentaminen
  • Strategisten asiakkuuksien kehittäminen
  • Listautuminen pörssiin
  • Asiantuntijan tai johtajan väliaikainen korvaaminen (esim. vanhempainvapaa, sapattivapaa, sairastuminen jne.)
  • Talousfunktion ulkoistaminen
  • Muut muutos- ja kehitysprojektit

 

K2 Searchilla on vankka yli 20 vuoden kokemus Pohjoismaisista rekrytointimarkkinoista. Olemme systemaattisesti kehittäneet K2 Interim (Vuokrajohtaja) -konseptiamme Suomessa. Vuosien aikana rakentuneen kokemuksemme pohjalta tiedämme, mitä vuokrajohtajuuden avulla voidaan saavuttaa ja mitä prosessissa on hyvä ottaa huomioon prosessin eri vaiheissa.

Jos mietit, onko Vuokrajohtaja oikea valinta yrityksenne tarpeeseen tai olette harkitsemassa Vuokrajohtajan käyttöä yrityksessänne, ole rohkeasti yhteydessä meihin niin voimme jatkaa keskusteluja tilanteestanne.

 

 

Vuokrajohtaminen

Vuokrajohtajan palkkaaminen on usein hyvä vaihtoehto silloin, kun rekrytointiin ei ole aikaa tai ei ole tarvetta vakituisen työntekijän palkkaamiseen. Lue lisää vuokrajohtaja-palvelustamme!

Johdon suorahaku

Johdon suorahaku on palvelu, jolla autamme asiakkaitamme löytämään organisaatioon sopivia johtajia ja muita avainhenkilöitä, jotka vahvistavat yritystä omalla osaamisellaan ja kokemuksellaan. Lue lisää suorahaku-palvelustamme!

Johdon arviointi

Johdon arvioinnilla selvität organisaatiossa piilevän johtamispotentiaalin. Johdon arviointi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi muutos- ja rekrytointitilanteisiin sekä henkilöstön kehitysprojekteihin. Lue lisää johdon arviointi - palvelustamme!

Etsitkö vuokrajohtajaa?

Lisätiedot Pasi Theman - Business Area Manager, Interim (puh. +358 50 366 1006 & email. pasi.theman@k2search.fi).
Ota yhteyttä